Sila66 Melekg 💜 55Ozge41 💜 Durubebegim 💜 55Ozge41 💜 3MelekAnnesiiii 💜 Ebrulianne06 💜 Gamzer 💜 Allahkahretmesin1 💜 aogoya 💜 -_Esra_- 💜 Ozge56 hepınıze tesekkur edıyorum canımlar ❤️🥹🌸
3MelekAnnesiiii Sila66 hee anladim sanex var bide kullananlar var memnunlar ben kullanmadim ama senin tercihin tabi♥️🌹
Ebrulianne06 Ben de rexonadan cok memnunum yillardir kullaniyordum ta ki hamile olana kadar. Hem icerik hem de sprey formu nedeniyle doktorum kullanma demisti simdi dogal icerikli ronoln kullaniyorm ama hic yerini tutmuyor
Allahkahretmesin1 Sila66 emotion toz pembe kapaklı olanı var onu kullanıyorum bayadır kokusu falan çok hoş
Leilani Aslibali alüminyum zararlı diyorlar ama doğal içerikli bir deodorant kullanmakta bir sorun yok onu kullanabilirsiniz tabii ki
Aslibali Leilani ay ben 5aydan beri kullanmıyorum. Doğal lavanta yağı aldım onusurup duruyorum. Koltuk altımda lenflerim tıkalı olduğu için sürmeli zaten kullanamıyorum.
aogoya Sila66 hayatımda kullandığım ennnn iyi deodarant yves Rocher pembe siyah kapaklı deodarntı mükkkk
Nurkcy Sila66 Nivea fresh kullanıyorum ben hep kokusu güzel memnunum.. Birde Watsons’ın XO fresh i onunda kokusunu seviyorum hemde uygun fiyatlı 🙂
Aynenkanka Sila66 askım vegan olduğu için emotion alıyordum ben ama deodorantın içindeki bir madde doğumsal anomaliye sebebiyet verebiliyormuş o yüzden doğumdan sonra devam edicem onlara. Hamile kaldığımdan beri siveno kullanıyorum çok hafif bi kokusu var
Sila66 Aynenkanka emotion mavı kapak baya kullandım sonra benı rahatsız ettı kokusu sıvenoya bakıcam sımdı 🌸