mercan88 selam hanimlar birlikte ilerleyelim istedim çok zorlanıyorum artık ben 30 üncü haftadayim ben ve kimseyi bulamadım doktor devlette kaldım sanırım nasıl bilgisi olan var mı
busraa5465 mercan88 canım bende sakaryadayim 30+5 haftalık hamileyim ama ben perinatoloji takipliyim doğum da istanbulda olucak
mercan88 busraa5465 bende perinatoloji ye gidiyorum özelde bulsam özele gelecektim ama hiçbirine güvenmedim sen neden istanbulda doğum yapıcaksin
busraa5465 mercan88 bebeğimin kalbinin sağ tarafı hiç gelişmemiş ilker bey orda yapmamı daha doğru olacağını söyledi ama burda devam eder doğuma kadar takibim siz kime gidiyorsunuz kontrole
mercan88 busraa5465 Amin canım inşallah benim hala yesil alanım açık değil ama İnternet üzerinden alamıyorum neden acaba Bi biginiz var mı
busraa5465 mercan88 bilmiyorum ki benimkide açık değildi zaten ilker bey kağıt veriyo şu gün gel diye hiç kendim randevu almadım
busraa5465 mercan88 size barkod falan vermiyorlar mi su gün gelin diye 2 sene önce de orda takipliydim öyle yapıyorlardı
mercan88 busraa5465 veriyorlar ordan da geçen gidemedim verdikleri randevuya onternetten alamadım oraya gitmek zorunda kaldım