Damla-19 Merhaba Kızlar. Ben bugün 7 haftalığım ve ikiz olduğunu öğrendim şoklara girdim. Bilmem gereken farklı birşey var mı siz nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik 🤰
nurduran42 Damla-19 bizde ikiz bekliyoruz 14+5 deyiz şükür bulantilari daha fazla oluyor en azından benim öyle yanmam var ama bebekler için sabır gösteriyoruz seçilmiş anne olarak hissediyorum ben kendimi çok değerli 2 ayrı can taşımak onlara yetişmek büyütmek 🥲🤭
Pelinn48 @Damla-19 folik asitimi değiştirmek için yazıyorum . Hangi markayı kullanıyorsunuz acaba . Folidays kullanıyordum değiştirmek istiyorum bitti zaten de bu forumda da sormak istedim
EsRaHa Pelinn48 folbiol bence çünkü vücudun ihtiyacı mg folik asit onda var, diğerlerinin folik asit mg oranları az kalıyor
Gorkim Damla-19 erken doğum yaptım 33+2 de hiçbirşey yoktu suyum geldi bi anda 13.03 de kızlar bi anda gelmeye karar verdi. Küvezdeler şimdi
Demet-94 Damla-19 Damla-19 bende bekliyorum 16+3 olduk bizde şok olmustuk bir oğlum var dedik kardeşi olsun bı baktık 2 kardeş geliyor şok olduk rabbim vermiş çok şükur 🥰🌸😁
Damla-19 nurduran42 maşallah ne güzel. Gerçekten mucize gibi. Benimkiler daha çok küçük 7 haftalık. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder Allahım 🙏
Damla-19 Sumeyrakt doktorum ilk gebe olduğumu öğrendiğimde betam 2000 di 4 hastalıkken. doktorum ikiz olabilir çünkü çok yüksek dedi. 2 ay oldu daha yeni gördük 2. Bebişi kesede bizede sürpriz oldu 🥲
Damla-19 Sumeyrakt birkere yaptırdım ben birdaha takip etmedim doktorum gerek olmadığını söylemişti gerekli olan gebelikler olabilir belki de
Berenmeva1 17 haftalığız çift yumurta ❤️ bizde tam cinsiyetlerini öğrenemedik 3 doktor 1 kız 1 erkek dedi en son gittiğim doktor ikiside erkek dedi beklemedeyiz bakalım 😊
Yaren5259 Damla-19 biz galıba en buyüğüz 33 w olduk ılk başlarda bence tek gebelıkle aynı ama sonra herşey 2 katı gıbı oluyor ama herseye değer bence saglıkla gelsın bebişlerimiz hepımızın
nurduran42 Damla-19 ayy Amin çokça amin inşallah ya bende istiyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah