Duce EzelUnal18 valla 37. Haftadan beri yiyorum squat yapiyorum merdiven inip cikiyorum hamileligim boyunca asansor kullanmadim . Her gun duzenli yuruyus yapiyorum 40+1 deyim hala tik yok 😄
EzelUnal18 Duce ☺️☺️Bu bebişlerdeki inat beni öldürecek millet patır patır doğuruyor ☺️Benim kızda inatçı olcak gibi gününü geçecek bence
Merobebe EzelUnal18 hamileliğin başında korunmasız ilişki önermiyor doktorlar. Çünkü spermin zararı olabilirmiş Doğumdan bir kaç gün önce öneriyorlar korunmazı
EzelUnal18 Merobebe biz sonuna geldik sayılır 37 haftadayız bu zamana kadar korunmasız oldu ☺️Şuanlık bi sıkıntı yok tahlillerdede birşey çıkmadı sıkıntı olsa çıkardı sanırım canım tabi bende olmadı diye başkasındada sıkıntı olmayacağı manasına gelmez
Nesoo EzelUnal18 sabah gittim canım. Geçen haftaya göre daha fazla yerleşmiş artık mümkün değilmiş. Ben bekliycem dedim kala yapar riskli olabilir dedi. Çarşamba tekrar gidicem hala dönmemişse Perşembe veya Cuma sezeryan dedi canım :(
EzelUnal18 Nesoo öncelik normal olmasından yana tabi ama bebiş dönmeyincede yapacak birşey yok sağlıkla gelsinlerde en önemlisi o💕
Aybukealtintas mmhanBakrGlbahar Yok valla hurma yemekle erken dogum un falan hiçbir ilgisi😂 ben hamileliğimi ilk ögrendiğim günden beri sürekli hurma yiyorum yarın 40.hafta olucaz bi tık yok😂
EzelUnal18 Aybukealtintas demekki bünyeden bünyeye fark ediyor olabilir kuzenim 37. Haftada başladı 9-11 civarı yemeğe bir haftada 6-7 cm açıklık oluştu hemen ama bebek iri olduğu için doktor sezeryana aldı riskli diye şans işte ☺️😁
mmhanBakrGlbahar Aybukealtintas biz 40 ı geçirdik hala yok harbiden bu Kasım bebekleri niye böyle yapıyo geneli geç geliyo diye şikayet etmiş okuduğum kadarıyla 🤣