1melekannesi3858 Kızlar beyaz akinti neden fazlalasir progestan kullanıyorum ağızdan alıyorum ondan dolayı mı oluyo kokusuz ağrısız beyaz akinti şeffaf akinti sadece
-Nazlican35- 1melekannesi3858 ben de dün sordum sarı gıbı benim normal dedı Dr akıntı nornalmıs saglıklıymıs
1melekannesi3858 selencinaar yok hayır ben vajinal kullanmıyorum canım ağızdan alıyorum öyle sanmam imkansız yani 😀
selencinaar 1melekannesi3858 ağızdan alıyorum demeyince ilk o gelir insanın aklına😁 doktorunuza sormanızda fayda var ama beyaz şeffafsa bi sorun teşkil etmiyor diye biliyorum
1melekannesi3858 selencinaar düzelttim şimdi sürekli gidiyorum ilk haftalardan belli var da beni biraz rahatsız ediyo açıkçası
Alif63 Benim de de vardi kokusuz ve şefaf doktor çok fazla dedi ilaç verdi dedi bu kadar fazla düşük ve erken doğum yapabilir demişti bende
1melekannesi3858 Alif63 ne kadar yogunluktw seninki benimki öyle iç çamaşırını fazla bulasmiyo peçeteye bulaşıyor iç çamaşırına az bulaşıyor yani
1melekannesi3858 -Nazlican35- Hım ben başından belli soruyorum normal hamilleikte herkezde olur o djyo dr
1melekannesi3858 Aasli-342874 yok benimki beyaz şeffaf kokusuz akinti eğer koku yoksa normal sayiliyormus yoksa enfeksiyon sayılırmjs fazla ayakta kalınca oluyo benimki normalde az
1melekannesi3858 Melekg enfeksiyon yok canım kac kere idrar kan tahlili verdim hamileligin basindan belli