Tugbaelif 3 hafta 4 günlükken öğrendim 28 Martta 15.07 31 Mart 19.1 Artış o kadar az ki çok moralim bozuldu bugün itibaei ile tam 4 haftalık sat göre:(
ebrusngl Tugbaelif yani üzmek istemem ama büyük ihtimalle kimyasal gebelik Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
MayisR Tugbaelif bende bu kadar küçükken öğrenmiştim ama betam 160 gibi bir şeydi ve düzensiz arttı ilk başta hatta dış gebeliktende şüphelenildi ama ben 6. Haftaya kadar bekleyip keseyi gördüm şimdi de çok şükür 35’in içindeyiz
Elif_p Tugbaelif canım kimyasal gebelik malesef ama üzülme cünkü hemen kendi sonlanıyor 1 hafta icinde adet giib kanamam baslar bitince de ardından yine hamile kalabilirsin
Tugbaelif MayisR bundan önceki de düzensiz arttı dış gebelik dediler boş gebelik çıktı. Ama yüksek arttı. Bu çok az artmış inşallah dış gebelik değildir:(
Zeyymee MayisR Merhaba gözünüz Aydın 6. Haftaya kadar görülmedi mi kese niz bthcg nasıl arttı acaba benim de az artıyor kese yok 5+2 deyim keseyi görmeyip dış gebelik alalım falan derlerse napıcam bilmiyorum
Tugbaelif Elif_p dış gebelik olma ihtimali var mıdır:( kimyasal gebeliğe razıyım o kadar moralim bozuldu ki
Elif_p Tugbaelif yok canım benim bildigim dıs gebelikte düşük değil cok yüksek degerler oluyor diye biliyorum bu kadar düşük olmaz bu kimyasal çok bariz ama yine de bir doktora danış istersen emin konusmayım ama
Sweetbabyd Tugbaelif ben diş gebelikte geçirdim kimyasal da canım diş gebelikte değerler daha çok yükseliyor herhalde buna göre ya. İki gün sonra bir daha olctir bence kimyasalda canını skma şükret moral bozcak bişe yok
Tugbaelif Sweetbabyd canım sence ne zaman ölçtüreyim bir de aile hekimi pazartesi kadın doğuma gitsin dış gebelik olabilir demiş:( ebe aradı benç
SF06 Tugbaelif benimde yavaş yükselmişti bak şuan kuzım 14 aylık Rabbime çok şükür. Herşey onun elinde bol bol dua et
Tugbaelif SF06 inşallah canım nolur dua et benim için sağlıklı olsun değilse bile kimyasal olsun. Ağlamak istiyorum:(
SF06 Tugbaelif dur bebeğim sakin ol hormonlardan hep bunlar ama güçlü olmalısın. Rabbim içinde olduğun ruh halinden biran önce kurtarsın
Son1434 Ben kimyasal gebelik geçirdikten 2 ay sonra gebe kaldım Allahım gönlüne göre versin üzülme belki de sağlıklı gebeliktir 😍
Tugbaelif SF06 bilmiyorum ya insan ister istemez çok kötü oluyor:( keşke bu kadar erken öğrenmeseydim diyorum
Tugbaelif Elif_p pazartesi bir daha kan vericem o zaman belli olur heralde ne olduğu inşallah sağlıklıdır