Minikpopo Gamze612 benim hala midem bulanıyo kusuyorum yaa gece mide bulantısına ve yangısına dayanamıyorum su içmek istiyorum ama içince direk çıkarıyoruumm 😣😣
Gamze612 Minikpopo ben de dun kustum, bu haftalarda hic cekilmiyor😩 allah yardimcin olsun walla canim😐
Minikpopo FilizDemir aaayyneeennn canım eskiden kendi kendime hasta olurdum ateşler içinde yatardım sadece geçmiş olsun derdi ama hamile olduktan sonra özellikle de tüp bebek sürecinde çok yanımda oldu hakkını yiyemem. Baba olası varmış adamın yontulmak için 🤣🤣
Minikpopo Gamze612 Valla canım aynen çok zor oluyor 😔 bugün de biraz moralim bozuktu baya ağladım falan kaynanam sağolsun !😤 Sancım var biraz özellikle rahmim çok ağrıyo inşallah bişey olmaz ya çok korkuyorum 😖
Gamze612 Minikpopo ben gecen hafta ictigim kasilma onleyici ilacin yan etkisinden dolayi hastanede yattim.. az kalsin sezeryana alincaktim.. sabaha hersey yoluna girdi cok sukur doktor cikisimi verdi.. ama kayinvalidemle hicbir sorunumumuz olmamasina ragmen gereksiz bi alinganlik yaptigi icin sinirlerim tavan yapti.. bir aglama krizi tuttu beni.. ilk defa sancilarim oldu hayatimda hic boyle aglamamistim.. tansiyonum firladi.. tam o anda nstye bagliydim hersey guzel cikisim yapilacakken az kalsin doguruodum. Surekli 15 olan sancilarim 60 a vurdu.. doktor tekrar muayeneye aldi.. 3 gun boyunca dogurucam diye odum koptu. Zaten acikligim var.. o kasilmalarla iyice acilmistir😐ama 1 hafta gecti cok sukur.. hicbirsey icin kendimizi uzmeye degmez kendine bak bebegine bak. Mumkunse muhatap olma.. ben mesela eski ben olmamaya karar verdim. Fazla yakinlik beraberinde sikintilari getirio
Minikpopo Gamze612 stres çok çabuk etkiliyo ya gerçekten Allah korumuş canım gerçekten iyilikten maraz doğar lafını boşuna söylememişler. Sıkmamaya çalılıyosun canını ama yok hayır olmuyor yani ne istiyolar anlamıyorum yani. Amaç boşanmamızı istemeleriyse bari herkes safını belli etse amaçlar belli olsa da ona göre yaşasak ama yok hayır. Çok geçmiş olsun canım dikkat et sen de..
Gamze612 Minikpopo kayinvalidem aksine hep esimle kavgalarimizda bile beni tutar. Cok iyi kadindir ama o gun oyle birseyi tuttu ve sucsuz yere ustume gelinmesi beni mahvetti.. esim de tam bir anaci.. o gunu olsem unutmam☹️ Allah boyle uzuntulu durumlarda bebislerimizi korusun.. Sen de dikkat et canim☹️
Minikpopo Gamze612 ayy demek ki çok kızdırmışlar canım seni o zaman. Allah evlatlarımızı korusun canım sağlıklarından geri koymasın inşallah ama unutulmaz işte bu yaşattıkları ben ölsem mezarımda on metre ot biçseler yine unutmam şahsen çok ettiler bana çok hala da edecekler eminim adım gibi yanii
Gamze612 Minikpopo ☹️ Allah senin de yardimcin olsun canim, evladina baglan sen.. kapat kapilarini, bebislerimiz herseyden herkesten onemli.. Allah yapilanlari goruo, hakli haksiz herkes karsiligini bulur, yapan kaybeder😊
Minikpopo Gamze612 zaten bir tek Allahım var benim ona sığınıyorum başka kimsem yok.. en iyi o görür o bilir.
deletedmom734 Minikpopo 😁 her gece sırf bu yüzde tuvalete kalkarken eşim kalkıyo önce elimden tutup beni kadlırıyo uykusu ağırsa eğer belimden itiyo beni kalkabilmem için 😁
Minikpopo deletedmom734 ben sabaha kadar uyumadığım için eşimi içeride yatırıyorum. İşleri çok yoğun ve aşırı yorucu bir işe sahip maalesef 😔 ben uyusam bile yatakta sabaha kadar saat gibi her pozisyonu deniyorum. O nedenle zor da olsa kendim kalkıyorum 😭😢