Sinan35eda Leydi9 devlettemi yaptırdın bende gidicem 17 sinde 12 haftalık olucak ikili tarama testi için devlette bakmıyorlar ozlede bakıyorlar dendi bana bilmiyorum ama
Muhkub Muhkub ay gerçekten mi🤭 nasıl anlıyorsunz. Doktor bu usg de erkeğe benzetti ama sadexe bi tahmin kesin diyemem dedi. Hayırlısı olsun
Denizzz54 Muhkub ben bebeğin kemik yspısından kafasının şeklinden anlıyorum, kesesiyle de cinsiyet uyuyorsa tahmin yapıyorum canım, rabbim gönlüne göre versin 🙏❤
Denizzz54 Sila_98 kesesi ve duruşu kız gibi ama bacak kısmıyla birlikte tüm vücut gözükse daha netleşirdi eksik çıkmış 😊
Denizzz54 Hatice_123456 çok küçük henüz tahmin edilecek boyutta değil, bebeğe bakıyorum kesesiyle de uyumluysa tahmin yapıyorum 😊
Mimikannesi @Denizzz54 Bana da bakabilir misin 🥰  Şuanda miniğim 13 haftalık❤️
Denizzz54 Mimikannesi kesesi kız kesesi ama yatay pozisyonda daha net fotoğrafı olsa daha iyi yorumlanabilir 😊💞
Denizzz54 Antalya0772 kafa yapısı erkek ama kesesi kız kesesi 12-13 haftalıkken tekrar atın bakalım netleşmiş olur 😊💞
Denizzz54 Freefam kafa yapısı evet kız ama kesesi tam bir erkek belki ileri haftalarda tam netleşir , rabbim gönlünüzdekini versin 🙏❤