Yagmur1313 Lütfen bayanlar benim ultrason resminede bakabilirmisiniz hepinizden yorum bekliyorum Kendi bebek fotolardan da anlayabilirsiniz belki
Mustafayigitvebeytugannesi Zehmer kız maşallah çenesi uzun mu ne doğunca desene bol çeneli olcak hiç susmicak 😊 erkeğe de benziyor 😊
Dudu1988 Merveilgaz allahim foto nasıl atyrsnz cidden anlamiyrm sağdaki 3 çizgiye tikliyrm yukardaki yanitla çıkıyor sinir geldi
Nurella11  kızlar banada bi tahminde bulunur musunuz
Denizzz54 Nurella11 bir daha ki kontrolde tekrar atın daha 11 haftalık yanılabiliriz 😊❤ kesesi kız gibi çok net bişey diyemem
Muhkub Muhkub ay gerçekten mi🤭 nasıl anlıyorsunz. Doktor bu usg de erkeğe benzetti ama sadexe bi tahmin kesin diyemem dedi. Hayırlısı olsun
Muhkub Kızlar İnternette gördüm kafa şekli öne doğru çıkıntılı gibiyse kız, içe doğru yuvarlak ise erkek yazıyordu ne kadar doğru acaba
Yagmur1313 Denizzz54 yaa hayırlısıyla inşallah iki oğlum var 11 yıl sonra bir kızım olur umuduyla 3 hamileliğim
Denizzz54 Yagmur1313 inşallah gönlünüzdeki nasip olsun 🙏 bana da dua edin hamileyim ikiz bebek çok istiyorum hissediyorum değerlerim de yüksek çıktı, bu hafta ultrasonum var inşaallah çift bebek görürüz🙏❤🐥🐥