Oznurboluzun Kzbnzm1997 bunu bende merak ediyorum birisinden düşük yapıyor diye duydum biriside yiyebilirsin ıyi geliyor dedi burdan güzel yorumlar gelir inşallah
Zeliha66 Kzbnzm1997 doktorlar cok yenmedigi sürece yenilebilir diyorlar. İcin rahat etmezse doktorunada sor istersen canim
FilizDemir Kzbnzm1997 herşey yiyorum aman hamileyim şunu yemiyim demiyorum fazla kasmaya gerek yok takıntı haline getirmeyin kızlar rahat olun
GizemKaan Kzbnzm1997 ben yiyorum canm bişey de olmadı çok şükür 🙏🏻 Ki ben böyle şeylere inanmıyorum açıkcası. Eğer nar, maydonoz vs gibi yiyecekler çocuk düşürüyor olsaydı kürtaj diye bişey olmazdı diye düşünüyorum 😅
ucan44 Bilmiyorum banada dusuk yapiyor dediler ben skp suyunu icmesini seviyordum oyle dedikten sonra biraktim icmiyorm artik ama ne kadar dogru bilmem
Hsynsedefcbn Yiyin ama abartmayın kanı cıvıtmasından dolayı yenmez deniyor diye hatırlıyorum ama emin değilim yanıltmış olmayım. Herşeyin azı karar çoğu zarar bence abartmadan yenebilir çoğu şey
Kzbnzm1997 Öyle tabi herşeyi yemek lazım ama bi zararı varsa da yemek olmaz şimdi internetten araştırdım bi zararı yok gibi görünüyor ama işte eskiler maydanoz nar ve aşırı soğanın düşürme etkisi olduğunu söylüyorlar
Bittersweet Kzbnzm1997 erken dogumu tetikledigini söylüyorlar ama doktordan hic yeme diye bisey duymadim bir kac kasiktan bisey olmaz bence
Mervekrgl Ben 1 haftada 2 3 tane narı tek başıma yedim bişey de olmadı yani. Bende maydonozdan korkuyorum genelde 😂
Sedayznn Kzbnzm1997 nar hamilelik te yeniyor günde 1adt özü düşük yapıyor tam tersi o kadar iyi geliyor ki anneye de bebeğe de ☺️
ArzuTan Kzbnzm1997 bana düşük yaparsın yeme dediler ben 9. Haftamda canım çok istedi yedim Allaha çok şükür birseyde olmadi bence batıl inanç
Marygur Kzbnzm1997 söktürücü özeliği olduğu için ilk üç ay abartılı yemek doğru olmaz diye biliyorum ama bak abartılı diyorum. Ben ara ara canım çekti yedim ama hergün kür şeklinde yemek belki riskli olabilir yani maydonoz suyu soğan suyu etkisi gibi. Böyle biliyorum