Zeynoznr Kızlar Sakarya ya yeni geldim Medar da doğum yapacak var mı varsa doğum ücretleri ne kadar Haziran icin gün alan var mı
merveaws Zeynoznr ben medarda yapacağım ama doktorum özel klinikte o sebeple fiyatlar farklı olabilir Ortalama bilin diye söylüyorum sezaryan 10 bin normal 11 bin suda 15 bin
Busra5454b merveaws merhaba doktoru özel klinikte olanlar için bu toplam ücret mi yoksa doktora ayrıca doğum ücreti veriliyor mu
yavuzgiller Seyma-10 1 ay oldu.. Fiyatta artış olduğunu söyleyenler vardı, bir kaç postta gördüm. 10 gün sonra kontrolüm var o gün hastaneye sorup öğreneceğim.
Seyma-10 Bende yeni evlendim geldim Sakarya’ya ama fiyatlar uçuk 18 bin diyen oldu cesaret edip gidemedim bile devlette yapmayı düşünüyordum
Ezgisafakk Seyma-10 Ben medarda Aslıhan hanıma başladım doğum için Mayısın ikinci haftası görünüyor doğumum 1 Nisan’da yeni zamlanmış haliyle sezeryan 9 bin normal doğum 11 bin diyerek fiyat verdiler önceden ödeme almıyorlar doğumdan sonra taburcu olurken ödemeyi yapıp çıkış yapıyorsunuz normal doğumda bir gün sezeryanda iki gün kalma hakkımız var fiyatın içine şerbet ve fotoğraf çekimide dahil dedi. Temmuza kadarda zam görünmüyor şuanlık dediler bilginiz olsun 🌼