Nurcanben Arkadaşlar iltihabım var gebeyim aynı zamanda 20 haftalık fitil çok kullandım ama geçmiyor bugün doktorum bı ilaç attı bunu al gel yarın yıkama yapicam ben dedi bu yıkama dediği şey ne oluyor basit bir şey mi ağrılı mi ağrısız mi ?
Zehross03 Nurcanben bendede beyaz ve sarı geliyor aşırı ama normal dedi doktorum Size neden öylebirşey yapıyoki ilk defa duydum 🤷♀️
Nurcanben Tahamine7341 yaptırdınız mi hiç ağrılı bir işlem mi vajinusmus geçmişim var 2 kere alttan muayene oldum henüz biraz korkuyorum
ebrusngl Nurcanben anladım benimde hep yeşil akıntım var doktorum kokulu olmadığı sürece sıkıntı yok deyip duruyor anlamış değilim
Nurcanben Zehross03 ya kararsız kaldım yaptırsam mi sizdeki tam nasıl bende sarı ve bazen beyaz ozellikle yürüyünce çok geliyor
Zehross03 Nurcanben aynı beyaz bazen sarııı ayakta kaldıkça artıyor peynir kesiği gibi böyle ıy bıktım onun yüzünden günde 3 4 kere çamaşır değişiyorum günlük pedde koysan koku yapıyo kötü bi koku değil ama sürekli nemli kaldığı için bence elletmeyin derim enfeksiyon varsa ilaçla tedavi versin vajinal yıkama zararlı diye biliyorum doğal phsını bozuyor vajinanın ayrıca onu evde kendinde yapabilirsin alıp ben yapmıştım ama hamile değildi 🤮🤮