Gunesdrn Kızlar 2 hafta sonra sezaryen dogum yapacagım. Süt gelmeme ihtimaline karsı mama önerisi verebılır mısınız?
Cey-cey Gunesdrn bize hastamede takviye olarak bebela gold vermislerdi coxuk içince bizdemonu aldık Emzirme danısmaı size kalmıs sadece aptamil begenmiyorum demisti ama benim aklımda hip veya sma vardı
_Daydreamer_89 Gunesdrn hipp ilk aldım anne sütüne yakın olduğunu söylediler ama bebeklerim sevmedi ve kustu biraz ağır hazmetmesi zor bir mama. Sma comfort kullandım Bir ay en son golden goat kullandım 5. Aydalar
Sahnedekimadam Tecrübeli anne değilim ama Hipp markasını yabancılarda çok görüyorum araştırılabilir 🌸
Sahnedekimadam DeustchBurcu Aynı anda yazmışız 😂 Yurtdışında mısın sende ? ınstagramdan farklı ülkelerden anneleri takip ediyorum seçimlerine daha çok önem veriyorum😄
DeustchBurcu Sahnedekimadam Almanya’dayım kuzucuğum ama şu A101 indirim postundan sonra dedim ki keşke Türkiye’de yaşasaydık🥺
Sahnedekimadam DeustchBurcu Herkes bütçesine uyanı alır canım , bana hitap etmiyorlar mesela :) Sen Eurola gel burda en iyisini alırsın zaten😂
DeustchBurcu Sahnedekimadam ya euronun TL değeri bayağı artmış, boş valizle gelmeyi planlıyorum zaten🤭😂
Sahnedekimadam DeustchBurcu Çok mantıklı😂 Bizimkiler gelince nike a adidasa götürüyoruz 3er 5er kapıyorlar valla 😄 Yıllık alışverişlerini Türkiye’den yapıyorlar