Nazzz35 Tusse18 ben 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum . Kronik kabızlık çeken biriyim normalde doktorum hergün 10 ml tok karna akşamları almamı söylemişti o şekilde kullanıyorum. Gaz problemimide çözdüm .
momyseker H_a03 ya bende duphalac kullanıyorum bazen. Ama inanılmaz gaz sancısı yapıyo. Beni çok zorluyo. Dulcasoft nasıl? Reklamlarda bazen görüyorum gaz yapmadığını bağırsak florasını düzenlediğini söylüyodu. Duphalactan daha mı etkili? Hemen alayım öyleyse. Aşırı kabızlık çekiyorum ama gaz sancısı korkumdan duphalac içemiyorum resmen
Aslibali Kullandım daha yeni bıraktım çünkü aşırı bel agrisi, karın cevresinde ağrı, kasıklarda ağrı yaptı.
Tusse18 momyseker ben şimdi içtim bir ölçek dayanamadım artık ilk defa içiyorum çok kötü durumdayım WC de kaldım resmen 😞
H_a03 momyseker bende hiç işe yaramıyor ben çözümü onla buldum gaz falan olmadı öyle ama herkeste aynı olur mu bilmiyorum ben rahatladım birde çatlak var bende kabız olduğum gbi ağrı yapıyor çok fena
momyseker Tusse18 duphalacın bir zararı yok zaten bitkisel bi şurup. Bide tatlı olduğu için zorlanıyosanız bi meyve suyu ile karıştırmanızı öneririm❤️ bu arada bende gaz sancısı çok oluyo ama herkeste olacak diye bişey yok tabi. Tuvaletede çıkarıyo merak etmeyin. İyi gelir inşallah size
Nazzz35 Tusse18 doktorunuza sorarsanız daha iyi olur benim doktorum 10 ml dedi. Gerçi prospektüste 35 ml yazıyordu yetişkinlerde sanki . Yinede yanlış bilgi vermek istemem siz doktorunuza danışın lütfen