Iremsena Bir yiyecek görünce canın çekse de çekmese de avcunu yala diyorlar siz ne düşünüyorsunuz böyle bir şey duydunuz mu
Ginger_ Iremsena aynen benim annem öyle diyor 😄 ben elimi yaladım bir kaç kere hurafe ama laf da anlatamıyon eskilere 😄
Prenses34_annesi Iremsena Bence batıl inanç canım öyle şey olur mu hiç mesela örneğin işte canın tatlı çekerse erkek ekşi ise kız derler kimisinde tutar kimisinde tutmaz ben ortaya karışık hem tatlı hem ekşi yedim 🥰
adatuna Iremsena büyüklerimizizin söylediği şeylerin çoğu uydurmasyon 🤣 bir kere hijyenik değil iğrenç yani
Ege1 Iremsena onu bilmiyorum ama aklında geçirdiğin şeye süt düğümü olabiliyor onu çok yaşadım 😂 ilk doğumumda canım baklava çekti ama anlıktı sonra unuttum akşamına sütüm düğümlendi ..
Iremsena adatuna ben de avuç yalamayı aşırı saçma buluyorum ve böyle şeylerden de hiç hoşlanmam internette de arattım bulamadım bu konuyla ilgili hiçbir şey o yüzden avuç yalamaya değil yemek yemeye devam 😋😅
Iremsena Ege1 ay ne kadar ilginç bunu da ilk defa duyuyorum demek ki canın çektiği an yemek gerekiyor biz hep boşveriyoruz genelde ama 😅
Tahamine7341 Iremsena ay inanma ya şekerim ta siyonum var cok sıkı diyetteyim oğlumdada öyleydi hic istediğimi yiyemiyorum sukue oğlumda bisey olmadi simdide olacağını düşünmüyorum Türkiyede bu aserme abartiliyor
Semanur0902 Iremsena bizde de avuç öpülür sonra meme sıvazlanır şişmesin diye 😂😂😂 hepsi batıl inanç ya 😂