Emine2222 Merhaba bebeginizi nezaman hisetmeye basladidiniz karninizda ben 16haftaligim aksam yattigimda bazen hisediyor gibiyim ama daha cok hisetmek ustiyorum bebegimi ♥️ Siz nezaman hisetiniz
Esramuratt Emine2222 bende dünden beri elimi karnima koyduğumda hissediyor gibiyim tamda emin de değilim 18 haftaligiz bu arada :)
Seda_yildiz Emine2222 16. Hafta minik minik vurmalarını hıssettım kasık tarafına dogru 😍 sımdı 20. Hafta bıraz daha belırgın 💙
ygmrcglyncn Emine2222 20.haftamda hissettim öncesinde hissettiğim pıt pıt kalp atması gibi seyirmeleri saymıyorum şuan 22 + 1olduk çok daha güçlü vurmalarını hareketlerini hissetmek gerçekten güzel bir duyguymuş şimdi anladım hareket ettiğini😍🙏
Reyhankarabiber Emine2222 inşaallah o günlerde sağlıkla gelecek canmm biz şimdi 30+6 olduk bazen artık dursun birazck dinleneyim diye yalvarıyorum 😂
OgretmenEva Emine2222 ilk kez 15. Haftada kelebeğimiz kanatlarını çırptı 🤩 şimdi 20 deyiz daha net hissediyorum 💕
Efsaneni Kurban bayrami gunu Hiss eddim amma emin diyildim 4 gun sora emin oldum wimdi cinsiyeti bilinmiyor Erkek olursa kurban bayramina gore ismayil olucaq kiz Olursa Ruqeyya ❤️
eslemin_annesi Merhaba dün tam anlamıyla hissetim yataga gectim tam dönüyordum esim dokundu sandım sordum dokundunmu karnıma yok dedi ardından bi kac defa daha hareket etti çok hoş 😆 16+4 haftalık oldum bi kac hafta sadece içimde kelebek varmış gibiydi cok hafif yeni yeni güçleniyor ,😘😘