Deletedmom_1003 B_48_A yaa hayırrrr o oanki duygularımdı tekrar copy+paste yaptım😁 İnanın aşırı derecede korkulacak kadar kötü değil regl sancısının 2 3 katı kadar ağrınız oluyor.Acı unutuluyor gün geçtikçe ❤️ SAĞLIKLI DOĞUMLAR DİLERİM
Gamzer B_48_A Ben aşı olacağım zaman bile 3 gün uykuları kaçan bir insanım, canım o derece tatlı düşün.🤣🤣 Eğer sezaryen korkunç birsey olsaydı inan 2.yi yapmazdım😃 Zaten baktılar panik oluyorsun hemen sakinlestirici yapıyorlar Leyla gibi oluyorsun 🤣
B_48_A Gamzer valla ben normal doğumu çok istiyordum sırf omuriliğimden amaliyatlıyım diye doktorum riskli bulup sezeryana çevirdi Allah dedim korkulu rüyam başıma geldi ben ikinci çocuğu yapmam dedim eşime eşimde gülüyo 😂🤣🤣🤣
B_48_A Nnanaa dikişi esnetik dikişmi atıyolar onu çok merak ediyorum. Umarım bende güzel bir şekilde atlatırım sadece korkumu yenmem lazım 🙈
B_48_A Deletedmom_1003 daha iyi kendiliğinden atıyo en azından orda canımız acımasın 🙏🏻🙏🏻🌸🌸ben okadar narin değilimdir de işte kesiğe karşı bi şeyim var
Gamzer B_48_A Bende ilk bebeğime hamileyken çok korkuyordum. Ama öyle böyle değil sabahlara kadar nasıl olacak diye düşünüyordum. Neyse o gün geldi doğuma girdim, çıktığımda eşime ooo böyleyse ben 4 5 tane doğururum demistim🤣🤣🤣🤣
Nnanaa B_48_A gireceksin 10 dk sonra bebişini gösterecekler sana hoppp bi bakacaksın yanağına koymuşlar🥺 o zaman ayy boşa stres yapmışım dersin emin ol 🥰
B_48_A Gamzer işte sizin şimdiki haliniz benim yatıyorum kalkıyorum sezeryan doğumu düşünüyorum nasıl yapıcam diyorum rüyalarıma bile giriyo 😂😂😂🙈 inşllah bende öyle derim 🙈
B_48_A Nnanaa eşimde öyle diyo sen bunları düşünerek kendini sitrese sokmasana direk çıkarıp senin yanına getirip yanağına koyuvercekler onu görünce hiç bir şey hissetmicekssin bile diyoda işte azcık hafifledim yapcak bir şey yok bir şekilde çıkıcak zamanı gelince 😂😂