aogoya öncelikle 3. Gebeligim olduğunu belirtmek isterim😁 iki çocuğumun arası 3 buçuk yaş olmasına rağmen aşırııı aşırııı zorlandım. Hem hamilelik süreci benim bebeler hep aşagıya baskı yapıyor yürümek kucağa almak uyku aşırı problem olmaya başlıyor son zamanlarda sinirler gergin oluyor hele ki sağlıkla ilgili en ufak bir pürüzde … mutlaka bir yardımcınız olmalı.. Hemde sonrasında çocukların rutin kontrolleri , birde okul dönemi sabah erken kalk ikisini hazırla hastalıkları ikisinin birden .. karakterleri bambaşka davranışları aşırı yoran sen onu daha çok seviyorsun diyen bir abi 😅 ilk çocuğunuzun uyku eğitimi bile olsa artık kendi odasında yatmayacak yatağınızda 4 kişi olacaksınız ki çocukların nasıl yattığını herkes bilir .. üzerine birde siz hasta olur ve bakanınız bir tas çorba yapanınız yoksa eyvahlar olsun halinize kafanızı kaldırıp çocuklara bir lokma veremiyorsunuz başınızda anne mama diye ağlıyorlar 😂 bana bublardan kimse bahsetmemişti mesela … hamile kalma meselesi de şöyle ki süt koruyor dedikleri bir mesele var kesin olmamakla beraber ilk doğumunda 2 sene emzşrdim ve adet olmadım ilk adetimde hamşle kaldım . İkinci doğumunda da aktif emzirdiği dönemde adet olmadım 2. Adetimde hamile kaldım 😁