tugba04 28 martta 14 çıkan beta 30 martta 13 çıkmış sağlık ocağında yaptırmıştım adetim beş gün gecikti şuan gelen giden kanama vs yok böyle durum yaşayan varmı acaba araya haftasonuda girdi kadın doğumada gidemiyorum
Eemoom tugba04 kimyasal gebelik olabilir. Ya da Farklı yerlerde bakıldıysa da hata olabiliyor. Yeniden kan verin bence
znkara tugba04 malesef kimyasal gebelik geçiriyorsunuz değeriniz sıfırlandığında kanamanız başlayacak geçmiş olsun
tugba04 Eemoom Farklı değil sağlık ocağında baktırdım ama aralarında çok bi farkta yok 2 gün önce 14 çıkmıştı bugün 13 çıkmış
minikmucizeemaak tugba04 kimyasal düştüğünde kanamamız başlar. Benim 23.3 dü 2 gün sonra 16.57 2 gün sonra 3.74 o gün kanamam başladı canım. Doktora sordum yükselir mi diye yükselse bile sağlıksız gebelik olur dedi yükselmedi de zaten Rabbim tez samanda hepimize sağlıkla nasip etsin
tugba04 minikmucizeemaak bilmiyorumki bişey demedi gebelik yok dedi sağlık ocağındaki geciktim dedim olmazsan bir hafta sonra gel bakalım tekrar dedi ama ben bekleyemem tabi o kadar tekrar bi hastaneye kan vereceğim
minikmucizeemaak tugba04 Aynı yerde kan vermeye özen göster istersen bugün hastaneye git 2 gün sonra bidaha hastanede ver
Aysel_krdg tugba04 çok geçmiş olsun canım bende aynı şeyleri yaşıyorum galiba kan vermeye korkuyorum hayal kırıklığı oluyor kanaman bugün yarın başlar büyük ihtimalle
minikmucizeemaak tugba04 hiç bilmiyorum ki geçmiş olsun Rabbim sağlıkla tez zamanda hepimize nasip etsin benim 3.74 e düştüğünde başladı