Ygmrygmry Merhabalar, Kastamonuda rahim ağzı kısalığından dolayı serklaj yaptıran var mı? Süreç nasıl ilerledi bilgi verir misiniz?
Shebaby Ygmrygmry canım geçmiş olsun Kastamonu diye okuyunca yazmak istedim ben 19 haftalık bebeğimi kaybettim 40 gün önce bidaki gebeliğimde direk serklaj olcam bende çok basit bir işlemmiş sonrasında çok dikkat etmek lazımmış ama ben Nurullah beye yaptırıcam doktorum da o zaten çok memnunum ben
Shebaby Ygmrygmry ben rahim ağzı yetmezliğinden dolayı yaptırıcam 12. Haftamda serklajı ki eğer hamile kalırsam bakalım :)
cerendemirdemir Ygmrygmry ben anadoluda suleyman beye yaptirdim cnm memnun kaldim agri sizi kanama vs olmadi bende cok cok az suruntu seklinde oldu oda 3 4 saat icinde gecti gece kaldigimda hic gelmedi
Ygmrygmry Shebaby size de geçmiş olsun çok üzüldüm. Ben Hürrem Hanım a gidiyorum. Ben de memnunum doktorumdan. Takipte şuan daha riskli duruma düşerse dikiş atacak büyük ihtimal. Gerçekten zor Bi süreç Allah yardımcımız olsun🤲🏻
mucizem___ Ygmrygmry şuan Kastamonu Anadolu hastanesinde dogum ücreti ne kadar oldu ve muayene ücreti biliyor musunuz acaba
Shebaby mucizem___ 430 larda canım muayene ama doğum ne kadar bilmiyorum yani ben 19. Haftada kaybedince suni sancıyla düşük yaptırdılar 8 bin küsür verdik öyle söyleyeyim doktordan doktora da değişir heralde bilemiyorum hani o civarlardadır
mucizem___ Elaozer ben ilk gittiğim de 200 lerdeydi kan ve idrar da vermiştim 1000 küsürleri buldu siz her kontrole gidiyorsunuz sanırım kan idrarla ne kadarı buluyor
cerendemirdemir Shebaby benim ilk gebeligim 21nhaftalik erken dogum oldu rahim agzi yetmezligi yuzunden olmus
Elaozer mucizem___ aslında her seferinde değişiyor biz Oyak üyesi olduğumuz için tahliller yüzde 10 indirimli ikili tarama ve 2 Farklı normal test daha istedi 400 tl test ücreti girişte 435 tl yani ortama her gittiğimde 800 900 tl oluyor