yagmur_3566 Kızlar ikili tarama için kadın doğuma randevu alıp gittim beni direk perinatolojiye yönlendirdi onlar yapıyor dedi siz de o bölüme mi gittiniz
Sevval0 yagmur_3566 Peritonolji riskli gebelikler , ayrıntılı ultrasona bakıyor canım , İkili testi devlet hastaneleri direk araştırma hastaneleri kan tahlili alarak bakıyorlar
Tiiffany yagmur_3566 Yoo. Normal kadın dogum bakıyor yine muane ediyor sonra kan veriyorsunuz hepsi bu. Perinatoloji riskli gebelik için
Mrlbrk yagmur_3566 Evet Bende devlete gidiyorum muayneye 12. Haftada perntlojye yönlerdirdi ikili test icin onlarda ertesi gune randvu verdi gittim muayne etti ve kan verdim. Doktr prof.perntlji dktoru . Onlar daha tecrubeli oluyo.
yagmur_3566 Tiiffany beni muayene etti ama risk var falan demedi öyleyse neden bana bilgi vermedi anlamadım korktum
Mrlbrk yagmur_3566 Yok degil. Benim gittim hastane egitim arastrma orda bu sekilde oluyo. Perntljiye git demesi kotu bisey degil. Tam tersi daha iyi onlar bu alanda uzman. Millet perntljiye gitmek istiyo randvu bulamiyo. Korkma yani