Hartkc canım ikili testin temiz çıktıysa korkma İnan 1 haftadır en iyi doktorlara gittim hepsinin dediği aynı şey diğer tahlilleriniz ve detaylıdaki diğer sonuçlarınız temizse korkmayın zaten down sendromlu olsa ikili test yanlış çıksa bile detaylıda ense kalınlığından falan anlıyorlar Diğer herşey normalse içini ferah tut o parlaklık sonradan geçebilen bişey bende ilk çok korkmuştum araştırdım ama sonradan gitmediğim doktor kalmadı ve çok şükür içim ferahladı bu tek başına bir sorum teşkil etmezmiş illa için rahat edecekse tekrar git başka bir yerde yaptır detaylıyı ve en son gittiğim doktor bana şunu söyledi bazen ulturasonu yapan kişiler yanılabiliyor ben baktığımda hiç bişey göremedim ki görüşmede bu tek başına bir sorun değil dedi diğer gittiğim perinatolokta aynı şeyi söylemişti gayet sağlıklı demişti kendi doktorumda aynı şeyi söyledi ama ben detaylı kağıtta görünce kendi doktorumda o gittiğim Adana çok ünlü olan perinatologa da inanmamıştım başka doktorlara daha gittim içini ferah tut ben çok pimpirkli biriyim aşırı aşırı ona rağmen şu an içim rahatladı çok şükür diğer şeyleri normalse korkma diğer ay gittiğinde de parlaklık var mı hala diye sor çünkü çoğu zaman geçiyormuş anne karnında iyi düşün iyi olsun 🙏😊