Sahdormommy edadm ya bende şeyi merak ediyorum crl değeri bende cm olarak gözüküyor ama benle aynı haftalarda olan birinde mm olarak gözüküyor bu cihazla mı alakalı
elaymoms edadm sanırım kesenin görüntüsünü almışsn sadece. Haftanız da küçük anladigin kadarıyla bebeğiniz henüz bir nohut kadar felan 😅 bebeğin olculerini almamış çünkü
Tgcccc Sahdormommy mesela ben hep mm olarak gördüm bunu öğrendiğimde 45.56 mm falandı bu da herhalde 4 bucuk cm falan ediyor işte herhlde öyle bişey😂
edadm Syma_07 kadriye hanıma gitmiştim ama bana biraz sert geldi ya da bilmiyorum daha önce hiç devlete gitmediğim için de öyle gelmiş olabilir. bebek için doktorumda tedavi gördüm ona alışmışım bu tuhaf geldi bana yani.. oya hanıma aldım yeni randevuyu da, herkes çok övüyor
edadm elaymoms yedi haftalıktık bunu gördüğümde şimdi 8+4 olduk hâlâ çok küçük bebeğin ölçüleri ne diye de sormamıştım bunlar ne anlama geliyor demiştim
edadm AyFa1608 anladım canım bilmiyordum ben de ne anlama geliyor diye sordum bebeğin ölçüleri diye bi iddiada bulunmamıştım
edadm Syma_07 iyidir canım sorgulayamam mesleğinde iyi kötü olduğunu, bi de oya hanıma gçrünmek istiyorum 😊 devlette mahremiyetin olmaması da beni çok çekindiriyor ama napalım
AyFa1608 edadm iddiada bulundun demedim ki😅 bilsen zaten sormazdın canım biliyorum. Bil diye dedim bende. Kağıtta hep alt köşelerde yazar bebek bilgileri. Başlarda crl bebek büyüdükçe FL, Efw, HC, Bpd, Ac bunlar bebeğe ait olur aklında olsun🥲