__selinyilmazkoc Ben 28+1 haftadayım. 4 kilo aldım az mı diye panikliyorum. Bebeğim sağlıklı kendi kilosuda 1.116 gr .
FatosNazim53 __selinyilmazkoc 35 deyim. Hamile kaldığımda 62 dim. 58 düştüm. Şuan 61. Kilo almadım bebeğim sağlıklı şuan. Kansizligim var.
Dilaraka __selinyilmazkoc 37+0 10 nisanda doğumumuz var 57 kilo ile başladım 70 oldum iyimi kötümü bilmiyorum
Merve_vrl Dilaraka bence hiç kötü değil canım,dusunsene zaten bebek kilosu ve suyu da içine katarsak belki 6 kg gitmiş olacak doğumdan sonra. Sonrasında zaten emzirmek vs derken gider kilolar 🥰
Seyma2255 __selinyilmazkoc ben daha 8 hafta 2 günlük hamileyim şuana kadar daha almadım istahsizliktan dolayı ilk gebeligimde 11 kilo almıştım
annesininkelegi Haftadayım 2 kilo aldım🤷🏻♀️ yavas almak istiyorum 20 den sonra ama yemeği kısamıyorum
melikekadir13 __selinyilmazkoc 30. haftadayım ve yaklaşık 17 kg aldım 🤦🏻♀️ Umarım daha fazla almam nasıl vericem düşünceleri şimdiden kafamda 😬
nur34_ __selinyilmazkoc 36+4haftadayz ben simdiye kadar 6 kg tek aldim bebek 2600 du 5 nisanda bakcam inşallah 3 geciyordur
Svgyl Mumyy1485 normal bende 12 haftalık tartılmıştım iki kilo vermiştim zaten 12. Haftadan sonra kilo alımları yavaş yavaş başlıyo kişiye göre de değişkenlik gösterir bazı gebeler ilk üç ay bir iki kilo da alabiliyor
beyzacmvrc __selinyilmazkoc bebeğin kilosu iyi bence sende ne güzel az almışsın ben 9 kg falan aldım 29 hafta olcak yarın 😊 bebeğim ne kadar bilmiyorum 24+5 de 850 g di pazartesi gidicem nasipse 😊
Mumyy1485 Svgyl anladım şu an bencede normal ılerleyen haftalarda ayırım dıye düşünüyorum zaten tıksınıyorum yemeklerden çok ıstahım yok