Goziozi MeRvE3092 6. Hafta da gösterdi kalp atışını küçük diye dinletmek istemedi. 8. 9. Hafta da dinledik biz
MeRvE3092 Cansu0655 6 hafta 4 dedi canım gecen gittim cuma cagırdı bugün de görülmedi küçük daha dedi çarşamba gidicem artık merak ettim bende en geç kaç hafta da duyuldu
Cansu0655 MeRvE3092 telaşlanma balım bende 7+4de duydum çok minikkk dahaaa mercimek bileee değil ki annesiii 😍😍
Goziozi MeRvE3092 MeRvE3092 vardı ekranda gösterdi belli oluyor zaten ama dinletmek istemiyorum çok minik daha dedi. İçinizi ferah tutun 🥹🥰
MeRvE3092 Cansu0655 ay ne bilim canım ya çok takıyorum sanırım anlamadım ki biraz rahat bıraksam iyi olacak da inşallah yaparım 😃😃
Cansu0655 MeRvE3092 anneciğini meraklandırıp heyevanlandırmak istemiştir belki ama emin ol ilk kalp atışını duyduktan sonra her seferinde duyana kadar için içini yiyor zaten 🤭
Mochi MeRvE3092 4+6 da gittiğimde 2-3haftaya gel demişti 7 hafta olmasını bekliyorum önümüzdeki hafta gideceğim inşallah duyarız🙏
MeRvE3092 Cansu0655 😅eşim gelip götürüypt işten erkekler çobuk sıkılıyor gelip gitmekten izin almaktan bunaldı yoksa her gün gitsem ben sıkılmam erkekler çobuk bunalıyor
Cansu0655 MeRvE3092 ahaha hastane yakınsa kendiniz de gidebilirsiniz özel değilse devlet erkek almıyor içeriye bazı doktorlar hariç