Mihrimahvuslat Kiraz53 şaka kız arkadaşın demiş ya 😂 çok kalabalıksaniz 1 kilo yada 1 buçuk kilo yeter bence ana yemek olacakya 😬
FatmaAselinAnnesi_60 kahvesever__ Karnıyarık pirinç pilavı salata çorba Tatlı olarak da irmikli parmak tatlısı 🤪 Bunlar en kolayı da siz sahur için fikir verin kızlar😬
kahvesever__ FatmaAselinAnnesi_60 sahurda ben normal kahvaltılık yapıyorum ya yumurta 🥚 tost poğça krep patates kızartması Menemen
Babyykmz kahvesever__ ayyy hic yemedim o kadar merak ediyorum ki kayseri yaglamasini bilmedigim halde canim cekiyor. Bu aksam benim menum Sehriye corbasi Bezelye Pilav Brokoli salatasi
FatmaAselinAnnesi_60 kahvesever__ ben oruç tutmuyorum eşim tutuyor oda yağlı şeyleri kabul etmiyor susatıyor diye
Prenses34_annesi kahvesever__ ezogelin çorbası Etli nohut Taze fasulye Bulgur pilavı Sarma Salata Vişne hoşafı Şeker pare
dtml kahvesever__ ben karışık kızartma yapıcam ya benim canımdan kıymetli mi kızartmanın yapacağı kilo😪😪 patates patlıcan havuç kabak biber üzerine sarımsaklı domatesli sos yoğurt miisss