Elzel17 Allahima çok şükür ki böyle güzel ibsanlarinda olduğunu gprüyor Allahim insallah bu güzel ayda hrpimize çocuk nasip eder olanlari da sağlıkla kucağına almayi nasip eder kalbi pis olanlara da Allahdan insaf iman diliyorum. ❤️🙏🏻
Aytekinnn emir_01 ben adet gününün başlangıcından 14-cü günde gebe kaldım. Normal adet görüyorsanız adet gününün başlangıcından 10 gün geçdikden sonra sonraki 5-6 gün (yani adetin 11,12,13,14,15-ci günleri) yumurtlama oluyor gebe kala bilirsiniz
Aytekinnn emir_01 ben adet gününün başlangıcından 14-cü günde gebe kaldım. Normal adet görüyorsanız adet gününün başlangıcından 10 gün geçdikden sonra sonraki 5-6 gün (yani adetin 11,12,13,14,15-ci günleri) yumurtlama oluyor gebe kala bilirsiniz
ensensr23 Böyle bir soru bile midemi bulandırdı. Regliyken eşle birlikte olmak ne demek? Tutsa dahi dinimizce haram olan birşey. Eşimden önce benim midem almaz böyle birşeyi. Umarım başkalarını dinleyip böyle bir hata yapmazsınız..
Sedaalkoc Aytekinnn hahahahaha sen çok biliyosun :) o hiç belli olmaz her kadının yumurtlama zamanı farklı.
kukulim3434 Elzel17 regl bitip yıkandıktan, sonra ilişkiye girersen kalma ihtimalin var benim ilk gebeliğim öyle olmuştu. Ama Regl ken ilişki haram. Haramdan ziyade sağlıklı değil ve tiksindirici. Ayriyetten reglin anlamını biliyor musun? Regl iken vajina duvarı dökülüyor gebelik oluşmadığı için bitene kadar da, duvar kendini yeniliyor gebeliğe hazırlık için. Sence dökülen bir duvarda bebek tutulabilir mi?
Ege1 Elzel17 onların adetlikten ilişki yaşarsanız hamile kalırsınız değil demek istedileri .. adetlikten bile hamişe kalınabilir demeleri bunu ön göremedikleri için .. yerleşme kanamadı olabilir adet oldum sanırsın gibi gibi … ben 10 ekimde bir kaza sonucu hamile kaldım 25 Ağustos son adet günüm olduğu için o günü baz aldı doktorlar halbu ki o zaman hiçbirşey yoktu .. haftalık hesaplanırken de o tarihe göre hesaplanıyor .. böyle olunca bebek daha oluşmamış dediler kalp atışı zor duyuldu gibi gibi şeyler oldu ilk haftalarda ..
kukulim3434 Ege1 bazıları da hamile olduğu halde her ay adet görüyor yine acaba onu kastetmiş olabilirler mi?
uzlet Elzel17 İslami açıdan Adetken ilişkiye girmek haramdır sağlık açısından da tehlikeli enfeksiyona sebep olur yani Kim demişse uydurmuş öyle bişey yok
kukulim3434 Ozoooo benimde bazen 2 gün gelmiyor bitti sanıyorum yıkanıyorum. İlişkiden sonra bi bakıyorum tekrar kanamam gelmiş. Bu haram olmuyormuş zaten çünkü 2 gün gelmemiş bittiğini düşündüm haliyle ama kanama görünce ilişkiyi kestim. Olabiliyor yani bazen
dilay_06 Elzel17 regle 3-4 gün kala her gün yaptım en fazla reglim gecikti bence hamilelikte alakası yok
Mustili Evet hamile kalınıyor nadirde olsa kalınıyor bizim köyde bir çift vardı iğrenç eşi regliyken ilişkiye girermiş çoğu zaman üç dört çocukları vardı hepside sorunluydu yürüyemiyor kas kontrölleri yok
kukulim3434 Ege1 bende şaşırmıştım duyduğumda, ama yakın çevremden biri adet gördüğü için gebe olduğunu 6 aylıkken öğrendi o da karnı büyüdüğü için kist yada kanserden korkmuş ta gitmiş doktora