Merve775 3 4 haftalık hamileyim kan değeri ilk gün 929 iki gün sonra 2020 çıktı doktor kontrolünde kese görülmedi henüz doktorumuz daha küçük görülmeye bilir dedi bugünde tekrar kan vermemi istedi doktorum sabah idrardan sonra çok çok acık pembe renkte bi akıntım oldu sizde neden olabilir bu bana destek olur musunuz
Yazgulu62 Merve775 yerlesme kanamaası dıyolar ama bı ıkı gun surer daha fazla surerse doktoruna danıs sor ona gore ılac falan verır mutlaka sor
MaviK Merve775 yerleşme kanaması olabilir ama takip et devamı gelirse mutlaka görün progestana gerek duyarsa başlar doktorun
Hafizebirhanim Merve775 2020 ciktiginda kese nasil gozukmuyo ona sasirdim, yeniden gittinizmi doktora ?
Dilann97 Merve775 canım bendede oldu aynısı apar topar doktora gittim ve Progestan 200 mg ilacına başlattı. Gönlünü ferah tut yerleşme kanaması oluyor bunlar. Doktorum kırmızı kan görmediğin sürece korkma dedi
2kedi1beybi Benimde yaklaşık 3 gün sürdü sonra kesildi. Günde Bir iki defa geliyordu. Hamile olduğumu o zaman anladım zaten. 4.gün test yaptım pozitif çıktı. Yerleşme kanamasıymış yani. Bir kaç gün sürer, kesilmezse doktoruna görüş.🩵
Merve775 Dilann97 çok ama çok teşekkür ederim sana içimi rahatlattın valla allah ne muradın varsa versin