Elfida0606 Rabissssscee amin amin inşallah canım 😍😍 rabbim isteyen herkese versin inşallah Allah razı olsun 😍😍🥰😘
Elfida0606 Bahaarrrk canım adetime 4 gün varken yaptığımda bişi çıkmadı adetim 2 gün gecikince gittim kan verdim kan sonucumla öğrendim bu gün gecikmenin 3 . Günü bugün yaptım idrar testini erken gebelik olarak çok net çıktı
Bahaarrrk Elfida0606 7 8 gün var regl olmama beklemek çok zor 🤦🏻♀️ bu arada Sağlıkla kucağına al canım bebeğini ❣️
Merve_vrl Elfida0606 Allah gönlünüze göre versin inşallah 🌺 hepimizin bebislerinin de sağlıkla doğmasını nasip etsin cuma günü yüzü suyu hürmetine insallah 🌸🥰
Elfida0606 Merve_vrl amin amin amin inşallah kuzum Allah razı olsun 🥰🥰 hep birlikte sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰🥰🥰
Elfida0606 Sahnedekimadam çok teşekkür ederim gülüm Allah razı olsun 😍😍🥰🥰 artık beraber sayıyoruz günlerimizi 😘😘😘
Mihrimahvuslat Elfida0606 Ayy en sevdiğim post 🙈 darısı benim gibi bekleyen herkesin başına inşallah 🤲🏻 hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına al🤲🏻❤️
Elfida0606 Mihrimahvuslat amin inşallah canım benim 🥰🥰🥰😘 rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Elfida0606 gulruba inşallah kuzum rabbim en kısa zamanda isteyen herkese versin ama mfk yöntemini dene mutlaka onu denedim ilk ayda tuttu 😍😍