goncacan Herkese mrb başta gümüş kapaklardan alıp almama konusunda cok kararsizdim henüz 35. Haftadayim goguslerimden sut geldigi icin muhtemelen surtmeden kaynakli daha emzirmeden yara oldu. Konuştuğum arkadaslarim hep aventin göğüs kalkanini önermişti bende onlardan aldm bebek daha dogmamis oldugu icin 3 gündür bepanten sürüp göğüs kalkanı kullaniyorum ve iyileştim. Doğumdan sonrada muhtemelen göğüs kalkani yeterli olur arada kalanlara ve göğüsleri hassas olanlara bilgi amaçlı yazdım. umarım işinize yarar 😊
Mariaisa goncacan bende ilk bebeğimde çok çektim yara oluyor kanıyor canım çok yanıyor 😫😫😫 aklıma geldikçe deliriyorum 😞😞 28+1 im Doğuma iki ay kala göğüs kremi süreceğim hazır olsun diye öyle dediler yani bir de kalkan kullanacağım
goncacan Mariaisa benide krem ve kalkan 2 günde iyileştirdi umarim bebek doğduktan sonra da sıkıntı yasamayiz
HavvaK Yirmili haftalardan itibaren zeytinyağı veya hindistancevizi yağını hergün sürmeye çalışın. Yani maksat göğüs ucunuzun sürekli nemli kalması ☺️
goncacan HavvaK dogru diyosun nuz benimde sızıntı olup surttugu icin oldu ama göğüs kalkani bi hayli koruyucu bence 😊
Kubkub Canım bakıyorum bende kalkanlara iki çeşit var bitanesi kelebek gibi küçük böyle bitaneside oval büyük bi kalkan hangisinden aldın sen ?