Ceku99 Kizlar hastaneden betaya baktirmak icin kan vermeyi acilden yapabiliyor muyuz nasil oluyor doktora mi basvurmamiz gerekiyor bilgisi olan
fizikcianne Ceku99 gebelik testi adı altında yapmıyorlar canım. Ancak midem bulanıyor hamilelikten şüpheleniyorum başım dönüyor falan dersen belki yaparlar
arirangg Ceku99 Acillerde yapmıyorlar yani sadece gebelik testi yaptırmak istiyorum dersen genelde çoğu acil yapmıyor. Sğalık ocağında vermen gerekiyor
Ceku99 DeustchBurcu kadin doguma randevu almak zor henuz hamile olup olmadigimi bilmiyorum acilden girmeyi deniyim en iyisi 🙂
Ceku99 arirangg saglik ocagina ugradim sadece senede 1 kere hakkim varmis o testi yaptirmak icin o yuzden takibini yapamicam diye direk hastaneye yonleniyim dedim
-Glsmc- Akşamları direk acilden bakıyorlar gündüz Haftaiçi poliklinik açıksa kadın doğum acil veya kadın doğum polikliniğine yönlendiriyorlar
arirangg Ceku99 Aa ne alaka. Ben belki de 5-6 kez gidip takip yaptırdım. Kafalarına göre iş yapıyorlar
2cocukluanneeee Acile git şiddetli baş ağrım var miğren atağı geçiricem de iğne yapmak idter gebelik şüphem var günüm geçti ama test yapmadım sorun olur mu de tahlil yapar