muziceanne_ Kızlar bu gün transfer günü nü sayarsak 11 nci günüm hala duş almadım kokucam artık 😤😤 siz ne zman duş aldınız acaba bir zararı var mı duş almanın
2022bebeki muziceanne_ Ayy 3. Günden sonra aliniyor doktorunuzun soylemesi lazımdı 🙈 Ilık su ve ayakta cok kalmayacak şekilde
Aslaninannesi01 muziceanne_ 3. Günden itibaren hergun duş aldim ayakta kısa süreli ılık su ile çok şükür pozitifi gördüm doğurdum büyüttüm bile🙂
muziceanne_ Lina-Annesi yo kimse alma demedi sadece ben korkuyorum 🤭 elhamdulillah pozitif 10 gün sonra kese görmeye gdiicez
Lina-Annesi muziceanne_ alabilirsin canimmm ayakta amaa ılık duş. Uzun kalma . Suyunun sıcaklığına dikkat et
Mhtpflz muziceanne_ çok canım diğer gün aldım şuan 30 haftalığım hergünde duş alırım çok sıcak su olması bide ayakta kalma yeter zaten
muziceanne_ Aslaninannesi01 maşallah aldım bende 🥰 az önce İnşallah Allah’ın izniyle bende sağlıkla kucağıma alırım
Daba muziceanne_ bu kadar stress yapmayin ben transfer den 2 saat sonra isbasi yaptim ve magazaciyim..ertrsi gun dus aldim. Ise de gittim normal yaşantıma devam ettim cok sukur allahim nasip etti.
muziceanne_ Daba aslında stresten çok çok zor bir süreç olduğu İÇİN korkuyorum 😧 duşumu aldım inşallah birşey olmaz 🥰