Dnzygv 5+3 de gördük ama döllenmeye göre değişebilir tabiki. Beta hcg yüksekliğine göre dr gidebilirsin 🌸
Ozgerkan Esilasu 40000de görüldü öncesinde göremedik bu tamamen seninle alakalı bence ama 5. Haftada görünür mutlaka
Ozgerkan Aynı zamanda pozitif değerini öğrenir öğrenmez doktora gitmeni öneririm hem daha sağlıklı cevap verecektir hem folik asit vs önercektir
1prensesimm Esilasu bende 6+1 de hem kese hem bebek gorundu bebekte fasulye ye benziyordu 🤭yani zar zor görülüyor bazıları göremiyor ta ki 7-8 haftaya kadar ❤️
Hilalarikan Esilasu adetim 2-3 gün geçmişti sanırım testim 700 lerde çıkmıştı doktor belki keseyi görmeyiz demişti ama görünüştük biz 4 haftalıktı
anneckk ben 5+3 te gittim devlet hastanesne geçen gün .. tahlilde yaptım 13413 bth çıktı ama keseyi göremedi haftaaya gel dedi.. 13413 bath iyi değilmi neden göremedi acaba
Merve775 Benden de bugün kan testi istedi 3758 çıktı beta hcg kesesi ilk gittiğimde görememişti iki gün sonra gittik baktı kese küçük daha belli olmaz dedi yarın yine gideceğiz inşallah keseyi görürüz ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız 🙏
Bebeask gudmorningbeya benim adetim 1hafta gecikmişti 74 çıkmıştı şuan 17 haftalık hamileyim çok şükür
Edaozkan @“Esilasu”#p2706beta hgc en az 3000 olursa gözükür bende senin gibi öğrendim ama biraz bekledim 7 haftalıkken hem bebeği de kalp atışını da duydum kafam da rahat oldu
Buseemm Edaozkan ya bende az once kalp atisini dinlemek icin gittim şu an 6+6 dayiz ama sesini duyamadim kalp atisi varmis ama duyulmayacak kadr küçükmüş
nilaydatokus Esilasu Benim adetim gecikmemişti adetime 3 gün kala test yaptım pozitif cıktı ama iki hafta bekledim hastaneye öyle gittim. Gittiğimde 5 haftalıktı ve kese göründü.