123esr_ Eczaneden alırsanız burada vururuz dedi . Eczanede 88,5 tl aşı fiyatı . Sağlık ocağında aşı olsaydı ücret ödemeyecektim. Ücret ödemeden nerde vurulabilirim başka ?
beyzacmvrc 123esr_ bekle canım geliyor Bana her çarşamba yeni aşı geliyor demislerdi keşke sorsaydin uğra sor onlar arar aşı gelince boşuna para verme
123esr_ TugSozTan doğru düzgün bilgi vermedi vurulmalımıyım belki daha önceden vuruldum gerek yok ne bilim kimse düzgün bişe demedi 3.trimester a girdim
Havvaca Benim ebe aylardir gelmiyor dedi eczanelerde aşı bulamadım. Kac gün aşı aradım en son farklı bir ilçede son 1 âdet kalmıştı aldık. Hazır bulmuşsunuz alıp vurdurun bence 88 lira için beklemeye değmez ben şimdi 2. Doz için arıyorum hiç bir yerde yok 😞
hayalperest2310 Havvaca aynn ben bulamadığım için vuramadım mesela aşısız olacak doğum Rabbim korusun ne diyeyim 🤲
123esr_ beyzacmvrc hiç öyle nişe demedi farklı bi Sağlık ocagında vurulayım o zaman dedim benim için bi sıkıntı olmaz sen bilirsin dedi
Minnosunannesi16 Cakil19 peki ne söylediniz gidince acil olmadıkça vuruyoruz diyorlar deprem bölgesine gitmiş sanırım aşılar
Havvaca Cakil19 nasıl yani gitsem vururlar mi aaa ikinci doz için gitsem mi ne dediniz de vurdular acaba
Havvaca hayalperest2310 canım bence 1 doz da olsa vurdurmaya çalış önemli bence Allah korusun ben kendim eczaneleri aradım ama yok demişlerdi burdaki eczacımiz bende araştırırım demişti. O buldu sagolsun. Sende yardım isteyebilirsin
Cakil19 Minnosunannesi16 hamileyim sağlık ocağında aşı kalmadığı için buraya yönlendirdiler haftam geçiyor aşı olmam lazım dedim ilk ve 2.dozu bu şekilde vurundum
Havvaca hayalperest2310 olmuyor muymus canım artık bu haftada aciller vuruyormus bir Dr una sor istersen
TugSozTan 123esr_ ekranda hepsi çıkıyor mesela ben en son 2015te olmuşum. Ebe kayıt açtıktan sonra ekranda gözüküyor eğer sistemde sorun olmadıysa bi zaten sizin geçmiş sanırım artık