Havvaca 09-11-22 17+1 de 17 cm 178 Gr gelmişti 19+2 de 21.5 cm 320 gramdi Pazartesi 22+1 oluyoruz bakalım kaç oldu minik sıpa 👶🏻
Zeynepben 09-11-22 39+0 olduk ama daha gitmedik gecen hafta 38+2 de gittigimizde 3350 çıkmıştı bakalım kaç olmuş brnden sonra hamile kalan bütün arkadaşlarım doğum yaptı ben kaldım 😂
esraEb Summerwine aaaa teşekkür ederim 🙈kaçtır gidiyorum her seferinde de kağıt alıyorum sormak aklıma gelmedi 🙈 sadece bu gidişte kilosunu söyledi ben sormadan yanından ayrıldıktan sonra acaba boyu kaçtı dedim 🙈18+4 te 247 gram 🙈
Summerwine esraEb rica ederim ama boy ve kilo her zaman doğru cikmayabiliyor yani az da olsa sapmalar oluyor az falan çıkarsa da sakın kafanıza takmayın🥰
esraEb Summerwine 21 santim çıktı. Gerilik ilerilik falan olsaydı doktorum söylerdi diye düşünüyorum 🙈 ilk gebeliğim sora sora yaşaya yaşaya öğreniyoruz işte 🤗
Summerwine esraEb kesinlikle öyle doktorunuz olumsuz bir şey olsa söylerdi☺️ben de yeni doğum yaptım ilk hamilelik olunca insan hemen endiselenebiliyor☺️
Havvaca esraEb ileriyse ultrason kağıdında hafta kısmı önde yazıyor canım benim hep önde gidiyor bebeğim ultrason kağıdında hep ileri hafta yaziyo
etkafa Dün belli başlı değerlere bakıldı fl de var için de ama ultrason kağıdı değil bu normal a4 kağıdında fl yazıyo r 34 mm
esraEb Havvaca 18+2 de 247 gram 21 santim. Erkek. Bilmiyorum ki ileri mi geri mi doktorum da bir şey demedi 🙈benim en büyük problemim doktoruma ne soracağımı bilmiyorum 😤 devlet hastanesi ama doktorum tatlı biri ama bende soru yok 😤