Hizligonzales Rosella hic gecmiyormus gibi hissedersin ama kucagina alinca ne cabuk dogdu hatta ne çabuk büyüdü dersin oglumda ne zaman dogacak diye sabirsizlaniyordum dimdi 1bucuk yasinda ikinci bebis gelio bundada suan o sabırsızlık var
Rosella Hizligonzales Yaaaa Allah bağışlasın maşallah ne güzel benim şimdi yeni birde ilk böyle nasıl olacak nasıl bakacağım gibi düşünceler sardı galiba hamilelik psikolojisi olsa gerek
Hizligonzales Rosella aynen ondandir o düşünceler hepimizde oluyor ama kendiliğinden oluyor hersey ve en iyi anne sen oluyorsun emin ol her cocuk ozeldir her anne ozeldir cocugunw en iyi bakabilecek onu en iyi anlayacak kisi sensin. Annelik duygusuyla tum bilgilerde tecrubelerde otomatik sana yukleniyor
Rosella Hizligonzales Yaa evet canım çok güzel söyledin haklısın herşey kendiliğinden oluyor Allahım bizleri sevdiklerimizi çocuklarımızı hep korusun inşallah
Avril Geçmiyor valla Zaman hem de hiç geçmiyor arkadaşlar bulantı kusma tüm gün yatıyorum yatmaktan belim ağrıdı artık kalksam bulantıdan halsizlikten ölüyorum Hamilelik değil benimki Çin işkencesi 😭😭😭 Ağlaya ağlaya bir hal oldum hayatım bitti resmen
Rosella Avril Üzüldüm canım ama kendini motive etmeye bak kaç aylık hamilesin belli bir süre sonra düzene girer belirtiler geçer belki
Avril Rosella 9+6 oluyorum neredeyse 10 hafta oldu canım ilk başlardan beri çekiyorum bittim tükendim artık ☹️