Son1434 Canım benim 2 kez kimyasal geçirdim kimyasallardan sonra adet günleri değiştiği için yumurtlama da değişiyor maalesef sana önerim ovulasyon testi çok işe yarıyor ben kimyasaldan 2 ay sonra hamile kalmıştım
minikmucizem__ emir_01 kımyasal gebelik kanaması yenı oldu 1 hafta önce dıyosun 1 hafta içinde tekrar hamıle kalıp kanda çıkması ımkansız gıbı bırsey
emir_01 minikmucizem__ kimyasalmi olup olmadigini bilmiyorum adet oldum bitti uzerinden bi hafta gecti rontgen icin beta verdim hamileysem film etkilemesin.diye kan verdim 12.5 cikti sok oldum hic beklemiodum 1 .5 yildir olmuyor tedaviye baslamistik ve suan kasik agrim ve acik renkli kanamam oldu cok az yarin acile gidecegim demek istedigim kimyasal olmus olsaydi adetten 1 hafta sonra degerim 12.5 cikarmiydi acaba
minikmucizem__ emir_01 yaaa öyle mi ben çok yanlış anlamışım kusura bakma canım. Yaa hadı hayırlı olsun o zaman canım. İnşallah saglıkla ilerler. Ben ocak ayında kımyasal gebelık gecırdım mesela ilk test verdım 42 1 hafta sonra 16 ya düşmüştü 3 gun sonrasıda kanamam oldu.
emir_01 minikmucizem__ insallah dediginiz gibidir sizide darladim kusura bakmayin lutfen allah razi olsun cevap verdiniz yarin acile mutlaka gidecegim size yazacam sonucu
minikmucizem__ emir_01 ayy öyle şey olur mu hiç canım estagfırullah. Kafa karısıklığı sorulara cevap arama bu ay çok yasadım ne demek oldugunu anlayabılıyorum. Rabbımın izni ile guzel haberlerını beklıyorum🫠
snmprlk_ annesininaski_ ben de kimyasal gebelık gecırdım ustunden 9 ay gectı ,10. Ayda hamıle kaldım . Umudunuzu yıtırmeyın , kımyasal olduysa ıllaki olacaktır :)