Emmis Şuanda 37+2 deyim, normalde de zaten bu hafataya kadar hep mide bulantım vs oldu ama bugün uyandıgımdan beri midem bulanıyor ve belim çok ağrıyor, doktora gitmem gereken bi durum var mı acaba ya
Emmis Emmis birde dün akşam iftardan sonra aşırı derecede iki göğüs ucumda ağrıdı sızladı 1 saat falan sonra geçti
Melike0607 Emmis yediğiniz bişey dokunmuş olabilir mi birazdaha bekleyip gidebilirsiniz son zamanlar olduğu için belli olmaz
Emmis Emmis bugünde bu mide bulantısı bel ağrısı ve sol kasığımda ağrı var yani bu durumu yaşayanlar var mıydı sonuçları ne oldu
Emmis Tahamine7341 kendim hemşireyim zaten gitsem giderim sadece böyle bi durum yaşayan var mı diye merak ediyorum farkındaysan bişey bilmiyorsan da yazma
Tahamine7341 Emmis hemdire isen burda buraya bunu yazmaman gerektiğini bilmen lazım kendinle çelisme sanki buradakiler doktor ne değişik insanlarsınız ya
biryazgecesii Hem hemşiresiniz gitsem giderim diyosunuz hem de gitmem gerekir mi diye soruyorsunuz hem de cevap verene atar yapıyorsunuz
Honeymom17 Bende 36dayim dun gece sabaha kadar istifra ettim ama suan durdu. Mideye baski yapiyolar ondan diye dusunuyorm
Emmis Tahamine7341 yaşayan var mı sonuç ne oldu yazmışım kızım okuma yazman mı yok rahatsız oluyorsan sil uygulamayı değişik
Honeymom17 Emmis gece 3diye yemedim canim ben ama.gunduz olsa biraz bekler yerdim cunku midem boskende bulaniyor😅
gamzeliyarim28 Sancılarınız arasında süre tutun düzenli sancı başlamış mı başlamamış mı onu kontrol edin isterseniz😊