Busra_prensannesi benim ilk oğlumda 40 hafta dolmuştj gittiğimde suyum azalmıs ve rengi değişmişti doktorumun demesine göre çatı muaynesi yaptı 2 cm açılman var dedi zorlayınca kanamam oldu, beklemek istedim en fazla 3 gün dedi kanama oluncada cesaret edemedim beklemeye.suni sancıyla başlayalım dedi zaten pozisyonu filan gayet iyi hemen gelir dedi ama gelmedi ben sabah 9 dan aksam 5 e kadar suni sancı cektm ve acı eşiğim yüksek oldugu için öğlene kadar verileni hissetmiyodum bile ebeler şaşırdı nst de cıkıyo bende tık yok sonraki serumda başladı ama ne çektim bi ben biliyorum ,hareketler yarım saat kaynar suyun altına sokmalar,en son cocukda kasılmaktan helak oldu sezeryana alın dedim beni , belden uyuşturdular yarım saat sürmedi kucagımdaydı oğlum 🥰 olmuyorsa gercekten olmuyo suni sancı doğal sancıdan kötüymüş birde bilmiyordum ben tecrübesizlikte var tabi belki doktorun boşvermişliğide olabilir 😬yoksa asla o acıyı cekmezdim şimdi çarsamba doguma gidicem insallah sezeryan olucak hayırlısıyla hiç takılmıyorum 😇 Allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin