Lagerthha Kızlar benim bebek hep aşşagıda bazen vajinaya ani vurma hissediyorum hamılelıgınde bunu yaşayan varmı
RuyaKuzey2534 Lagerthha Benim öyleydi doktor dediki başı yukarda ayakları asagıda olduğu için birşey çıkacakmış gibi hissedersin ama korkma dedi 😀
gizem_zybk Lagerthha 22 haftaligim bende bende de oluyor cnm doktor kontrol etti bisey göremedi minyon tipli olduğum için sert hissedebiliyosun dedi bide sürekli dönüyor bebekler ondan da olabilir sen genede doktoruna danış tabi ama :)
symag Lagerthha ilk hamileligim öyleydi. Kızım hep asagidaydi. Dinlenirken ayağımı yükseğe koyardım . Sanki doktorum öyle demişti diye hatırlıyorum
H_a03 Lagerthha bende 21 hafta dayım 1 haftadır hissediyorum hep aşagıda hareketleri yukarda daha hiç hareket etmedi
Minnak-9 Benimde aşağıda maalesef 17. haftada indi biraz riskli bi durum dikkat edilmesi gerekiyor dedi doktor bol bol dinlen dedi
Linam20 Lagerthha ben 22ci haftaya bugün girdim hamileligimden beri hep aşağıda ben hep öyle hissediyorum
taazeannee benimde 10 haftalik asagidaymis doktor dikkat et ve iliski yasak dedi ben zamanla yukari cikacagini dusunmustum ama hep boyle mi kalacak erken dogum riski olusturmaz mi bu durum
tubimom Lagerthha benim ikinci hamileliğim ilkinde de asagidaydi bundada aynı sürekli tuvalete gidiyorum
Minnak-9 Erkek benimki. Başta iyiydi 17 de aşağıya indi. Çıkmıyor mu arkadaşlar çıkan kişilerin çok yorumunu gördüm ama ?
Myonat 23 haftalık hamileyim bildim bileli oğlum ters hep baş aşağı karnımda hep aşağıda yani doktor durumu gayet iyi onun yeri rahat dedi sadece bana sancı yapıyor. Umarım ilerleyen haftalarda düzelir. Korkmayın sizde