Gebeysek1 Ben kaygılı bir yapıya sahibim birde her şeyin olumsuzunu en başta düşünürüm. Kontrole gideceğim gün korkudan uyuyamıyorum, olumsuz bir şey duyarım diye kendimce kendimi hazırlıyorum.
bsrabrna Gebeysek1 bnde korku değilde heyecan oluyor ne göreceğim nasıl göreceğim kendini gösterecek mi acaba diye 😍😍😍
berenmomss Gebeysek1 ah birde bana sor bir gece önceden uyuyamıyorum ben. Allahım sağlıkla doğurmamızı nasip etsin
symag Gebeysek1 özellikle test falan yapıldığın da . Daha 15 haftaligiz şimdiden detaylı ultrasonu düşünüyorum. Olumsuz birşey olmaz inşallah diye
Irem97- Bende çok stresli oluyorum doktorum bıktı artık benim gergin hallerindeb ana napayım yani hem riskli gebelik olmak zor hem korkular 😞😞
acakir Ben de ayniyim :( hem riskli gebeligim hem de cok endiseliyim.. her ne kadar doktorum hersey yolunda suan dese de bir turlu ikna olamiyorum 😓
Elilar2225 Ben öyleydim istemesem de hep kötü düşünürdüm. Ultrason sıram gelinceye kadar kalbim yerinden çıkardı adeta🥲Kalp atışını duyunca gerisi ne olur olsun derdim