Ozgee123
Slaedz kızlar bu durumdna muzdarip olan ben 2 hafta biberon sonrası emzirmeye başladım umarım yardımcı olurum önceliğiniz asla pes etmemek sütünüz varken neden içinde bi yarar olmayan mama veresiniz ki bebeğinize. Tutuş pozisyonunuz da çok önemli ben “futbol topu tutuşu” diye bir pozisyon var onunla emzirdim DİLRUBA DEMIREZER diye bir hemşire var Instagram’da sorularınızı ücretsiz cevaplıyor YouTube kanalında bu tutuşu tarif ediyor bir emzirme yastığı edinin çocugunuzun göbüşü sizin göbüşüne baksın mutlaka yani bütün vücudu size dönsün sağ memenizi emzirecekseniz sağ elinizi sağ memenize hamburger tutmuş gibi 4 parmağınız memenin altında baş parmağınız üstünde olacak şekilde kavrayın sol elinizle çocuvunuzun başını avuç inine alın memeye yaklaştırın burnundan aşağı göğüs ucunu değdirerek ağzını açmasını sağlayın (bu bir reflex açıyor bunu yapınca ) tam açtığında yine burnundan aşağıya sürttürerek kahverengi kısmın bir çoğunu almasını sağlayın inşallah işe yarar benim kızım asla ağzını açmıyordu eşimde yardımcı oldu bebeğin başını tutmakta falan sizde eşinizden yardım alabilirsiniz birde emzirmeden önce nazar okumaya başlasın biri bebeğinize sizde memeyi verirken bismillahi ya şafi diye tekrarlayaraktan emzirmeye çalışın lütfen vazgeçmeyin emmeseydi benim kızım emmezdi hiç bir şwkilde emme ibaresi göstermedi ağzını açmadı bunları yaparak emzirdim şuan yaşına girecek hayla emziriyorum iyiki vazgeçmemişim diyorum bir diğer iyi yanı mamalar dünya para
Lütfen stres yapmayın yaptıranlardan uzak durun kırılcakmış gücenecekmiş diye çekinmeyin çocuvunuz daha önemli yumuşak bir dille uyarın anlayacaklardır anlamazlarsada kendileri bilirler çocuğun iyiliğini isteyen herkes anlar 🌼 umarım yardımcı olur