Hafizebirhanim Gecen yil bi tane dusugum oldu ondada cok enfeksiyon olusmustu simdi bu bebegimdede, ne yapmam gerekiyo yasayanlariniz varmi ?
gulsahgk Hafizebirhanim antibiyotik kullanıyorum başka bi çaresi maalesef yok bence. Su içme vs hepsini denedim geçmiyor artıyor
designermoms Hafizebirhanim ben 27. haftamdayım hiçbir belirtim olmamasına rağmen tahlil verdiğimde enfeksiyon çıkıyor. Tek kullanımlık şaselerden kullandım antibiyotik kullandım yine çıktı ama bende belirti sıfır. Sadece bol bol su içebilirsin bir de ben doktoruma doğal bir yöntem sordum turna yemişi ye günde 8-10 tane dedi o temizler dedi bilgin olsun deneyebilirsin. Ben şimdi her gün yiyorum
Neslihankrhmt Canım ben bactrim diye bir antibiyotik kullandım iyi geldi ama idrar kültürü vermen gerekiyor ona göre antibiyotik veriyorlar çünkü bazı antibiyotiklere dirençli oluyormuş seninki de idrar yolu enfeksiyonu mu
Hafizebirhanim Neslihankrhmt hem idrarda hemde kanda enfeksiyon 🥺 antibiyotik de hic kullanmak istemiyorum digerinde kullanmistim bi fayda gormedim :(
Neslihankrhmt Hafizebirhanim canım yok bunun zararı yokmuş çünkü kadın doğum uzmanı yazdı bana buna en sen dediğim gibi hem kan ver hem de idrar kültürü zaten iki günde çıkıyor herhalde idrar kültürü 2-3 günden geç çünkü ben sancıdan duramıyordum düşün daha tuvaletten çıkmadan tekrar söylesim geliyor gibiydi ben de bebeğe zararı olur diye düşündüm ama sonuçta doktor verdi Çok şükür iyiyiz şimdi geçti bol bol su iç ve tuvalete dikkat et dedi toplu yerlerdeki tuvaletleri kullanmamaya çalış