Ve kızlar sonunda doğurdum… oğlumu kucağıma aldım🍼
Dün sabah 8:00 da yatışım yapıldı, hemen odaya geldik ve odayı süslemeye başladık. O kadar heyecanlıydık ki o an neler yaşandı onları hatırlamıyorum. Tek hatırladığım doktorumun gelip ben geldim hazırlanıyorum ve gidiyoruz demesiydi ve 09:03 te ameliyathaneye indik. O kadar soğuktu ki daha kapıda titredim zaten heyecanlıyım o an dişlerim birbirine çarptı durdu 😂
Bir kaç dakika içinde anestezi uzmanı geldi çeneni göğsüne indir ve kambur dur demesiyle bacaklarım anında karıncalandı ve uyuştu… doktorum başlıyorum yaklaşık 3 dak içinde oğluna kavuşacaksın sana dokunduğumu hisssdeceksin fakat acı değil dedi. Daha tamam diyemeden bir ses 🤦♀️ Allahım o an nefesim kesildi kalbim yerinden çıkacaktı neredeyse o ses benim oğlumun sesiydi ve pediatri doktoru 10 üzerinden 10 diye bağırdı🥰 saniyeler içinde onun kokusunu içime çektim mis gibiydi anlatamam bunu…hemen oracıkta göğsümü açtılar temas sağladılar ve sütüme baktılar oğlum hemen göğsüme atladı… Atlas yukarı çıktı ailesiyle tanıştı o sırada benim dikişlerim atıldı ve yaklaşık 40 dk sonra bende odaya çıktım ve oğlumla ailemle kavuştum… benim hikayem böyle başladı kızlar☺️ her şey inanın çok kolay… tek zor olan kısım o bekleyişin bitmemesi emin olun🌸 sormak istediğiniz olursa elimden geldiğince destek olurum 🍀