Zeynepelin Guloo68 cnm ben ozel hastane de dogm yaptm hastanedn vermislerdi istedikce bi gece kaldm eve gecince cok kanamam olmadgi icin ped kullandm ben almamstm yani ama alirsan iyi olur tabi kanaman fzla olabilir belki
Sonay Guloo68 ben özelde doğum ettim almadım ordan verdiler hep devlette nasıl bilemiyorum nolur nolmaz diye alıcam
Ertugrulum Guloo68 depend lohusa kilodu var kullan at ben hastane cantama koydum cok tavsiye ediyorlar kanama olacağı icin tedbirli olmakda fayda var canim
1PrensAnnesi Esraabrklu canım medicallerde var hastane çevresinde olan eczanelerinde bi kısmında oluyor hatta bazı hastanelerin market bölümünde de oluyor Bildiğin çocuk bezinin boyutunu büyült ve daha kalın pamuk alanı ekle o şekil bişi
DLiviyaEsor Kizlar hasta bezimi yoksa kullan at külot mu cogu kisi kulkan at külot al diyor hangisini almaliyiz acaba
Guloo68 DLiviyaEsor kanamayı kontrol ediyorlarms ic çamaşırı falan giydirmiyorlarmış bazı hastaneler veriyormuş bilemedim napsam 😃😃
1PrensAnnesi DLiviyaEsor hasta bezi doğum için gerekli kullan at külotlar ayaklandıktan sonra ve evde çok kullanışlı oluyor cnm özellikle sezaryen doğumda hasta bezi şart
Werwe DLiviyaEsor cnm ikisi aynı sey sadece biti bebek bexi hibi cırtcırtlı olanı kullnş olarak tabikş kullnat cunku norml kılot gibi oluyor yandan yırtıp atıosun cokta rahat
Werwe Guloo68 cnm ilk gun mu olucak senin kanaman hiç ustune tasmıo kan cok rahat bir pakette 8 tane fln oluyor iki gın yogun oluyorsun ister sezeryn ol ister norml sonuçta içindeki pislikler cıkıo
NaimeYilmaz Devlette bile verıolar . Ozeldende temn edılmelı bence zaten kactane gıdıyorkı bosuna paket aldırmasalar ınsanlara olmuyor 🤦🏼♀️
Dmtt Bebek bezi de kullanılabilir yanlarını kesilirse gayette rahat oluyo sık sikta değiştirirsin gayet kullanışlı hastaneden çıkınca zaten evde ped kullanilabilir
Guloo68 Dmtt aynen canım öyle diyeni de duydum hasta bezinide ablam 2 tane doğum yaptı hic görmedim hasta bezini hep ped kullandı birden duyunca şaşırdım kocaman bide hasta bezi 😒😒