Meleklerininannesii 20+5 haftalık hamileyim. İnanın bu saat olmuş kramp ve çok afedersiniz ishalden uyuyamıyorum dün akşamdan bu yana geçmek bilmeyen mide ağrım vardı dün sadece gaz ile başladı. Bu sabah gaz mide ağrısı ve çok aşırı şekilde mide bulantım vardı. Akşam daha çok ağırlaşarak ishale çevirdi şimdi ise bulantı kalmadı ama mide krampım ve ishalim var ne yapabilirim bilmiyorum doktoruma akşam mesaj attım bulantı ve kramplarimin olduğunu söyledim metpamid yani bulantı için serum yaptır dedi yaptırdım ama bu midemde kramp ve ishal beni mahvediyor resmen ağlayacak haldeyim lütfen bir öneriniz var ise söyleyin bir de bebeğime zarar verir diye çok korkuyorum 😥😥😔
Meleklerininannesii Gumus11 nane limon kaynatıp içtim canım bana mısın demedi harici hamile olduğum için bitkisel şeyler önerilmediği için kullanamıyorum 😔
Gumus11 İshal için muz, patates, nişastalı su dene. Mide için yeşil elma tuzlu ayran vs. İyi gelebilir gaz için mutlaka egzersiz yap ve sıcak tut ayaklarını mide problemi bağırsakları etkiler hemen. Yeme alışkanlığını düzelt diyetisyen gidebilirsin.
Meleklerininannesii Gumus11 muz elma patates yedim ama ishale ve krampa çok etki etmedi nane limon içme sebebim mideyi bastırma özelliği olduğu içindi bilemedim bende. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için bu arada🙏🏻
Gumus11 Sürekli yaşadığım 3 lü problem. Fakat benim midede problem çıktı. Hamilelikten sonra devam ederse sakın ihmal erme doktora git. Ama hamilelikte dyetistiyen çok iyi oluyor. Problemlerini söylersen onlara da uygun yiyecek veriyorlar.
cicek_acabey Banada aynısı oldu ama doktor bana idrar yolu enfeksiyonunüçün antibiyotik verdigi zamn oldu 1 kereden başka kulanmadkm bırakır bırakmaz geçti kusmalarım mide kranpım cok fazlaydı
Ozlmplt İshal için enterogermina önermişti doktor tek dozda fayda etti deneyebilirsin çok geçmiş olsun