Yagmurcmn Devlet kontrollü olanlar acaba bu zamandan sonra nekadarda bir gitmeliyim doktor bu zaman gel demedi sadece suyun kanaman ağrın olursa acilden giriş yaparsın dedi en son ayın 28 inde gitmiştim
Tiiffany Yagmurcmn Haftada 1 cagirmasi lazımdı Aynı doktora gidin siz randevu ya gerk yok takiplisi oldugunuz için. Sabah doktor gelmeden asistanlar gelince gidin size sıra vereceklerdir o sekilde alınıyor
Yagmurcmn Mervesmt34 peki sabit bir doktorum yok şimdi 1 haftada gitsem kontrol randevusu olarak geçicek bakarlarmı bilgin varmı
Rrahimee Yagmurcmn ben doktordan çıkar çıkamaz bi hafta sonra ya tekrar randevu alıyordum 38 den sonra haftada 1 e düşmüştü
Mervesmt34 Yagmurcmn en son randevulu gittiyseniz bir hafta sonra kontrol olarak aynı doktora kaydınızı açıyorlar ama ondan sonrasında sabah erkenden gidip sıra alıyorsunuz randevusuz olduğunuz için hangi doktor denk gelirse ona kayıt açıyorlar o şekilde ilerliyor
Yagmurcmn Rrahimee ozamn aynı doktora gidiyim belki bakar randevusuz çünkü başka doktora alınca bakmıyor kontrol randevusu yerine geçtiği için