Binnur-cam Tubazeynepalin ben serklajlıydım dikişim alındı sonra elle muayne oldum ozaman dedi doktorum 37+1 baktık
Pinaryldz06 7 Nisan bizim de son 7 hem çok heyecanlı hem çok stresliyim sağlıcakla alalım inşallah kucaklarımıza🤲❤️
Pinaryldz06 Lina-Annesi ahh sormayın hem doğumu düşünmekten hemde mide yanmasından gece gündüz uyku yok valla son 7 gün de bi geçseydi hayırlısıyla🤲🌸
Maydonozluk Lina-Annesi tam 38 olduk bugün kontrol vardı 2 cm açıklık var doktorum tetikler diye zar sıyırma işlemi yaptı ilk doğumum geç olmuştu inşallah bu öyle olmaz 🙏
Maydonozluk Lina-Annesi çatı muayenesi gibi ama daha ağrılı tabii ki parmağıyla masaj gibi düşün rahim ağzındaki zarı sıyırıyor doğumu tetiklemesi için ufaktan sancılarım var ama umarım geçmez
hayalperest2310 Lina-Annesi pazartesi son insallah bugün nişanım geldi hafif sancılarım var bir iki güne gelir inşallah 🤲🤲🤲dua edin
Lina-Annesi Pinaryldz06 evet canim.bende.migde sorunu yaşıyorum doktoruma sordum karaciger yorulduğu için dedi son hafta olduğumuz icin