Sumeyye64 Erkek çocuğu anneyi güzelleştirir derler şimdiye kadar öyleydi 32. Haftadan sonra giderek esmerlesmeye cirkinlesmeye başladım normalmi😂
annesininkuzusuu_ Sumeyye64 ilk gebeliğimde de sivilce bastı her yanımı şimdi de öyle , halbuki ilk gebeliğim kız , şimdi erkek annesi olacağım , cinsiyetle alakası yok
Nurr_22_22 Sumeyye64 kız bebek annenin güzelliğini alır anne cirkisir derler ama aksine çok güzel bir cildim vardı eskisinden daha güzeldim doğum yaptım sivilce icinde kaldım mesela
Bendisss Sumeyye64 hurafeee havalar ısındı güneşli ondan ten rengi değişmistir güneş kremi sür dışarı çıkarken hamilelikde leke yapar güneş cilt hassaslaştığı için 😂
dilay_06 Bir diğer hurafe de erkek bebekler annelerini kendinden başka erkeklerin sevmesini beğenmesini istemediği için annesini çirkinleştirirmiş ama bence hissettiğiniz çirkinlik değil sadece alışık olmadığınız için farklı geliyor
Lina-Annesi Aslaaa kızla erkekle alakası yok. Bazi hamilelikte güzellik oluyor yani bozulma yaşamiyorsun . Bazı hamilelikte leke sivilce ödem yapabiliyor yani bunun erkekmiş kızmış alakası.asla.yok.canimmm… bünyenin ne tepki verdiği önemli cinsiyet değil:)