semanur0456 @“DeustchBurcu”#p27064693 ay cevap verme lütfen cok kırıcı ve cok üzücü seyler ya beddua etmek nedir bi hamileye bence bizim imanımız da kalbimde cok güzel cok temiz ❤️ allaha havale et canım. İçimizde bi minik canlı var onu ne aç bırakmaya ne de susuz bırakmaya hakkımız yok 1 yaşındaki bebek nasıl annesini emiyosa içimizdeki bizim kanımızdan gececek olanı bekliyo. Ay yazmıcaktm neyse terkedelim burayı gel ajsjsjsj
semanur0456 DeustchBurcu 😂😂😂 yorumum silindi sana destek cıktığım için boşver canm ya valla sallaaaa dicek bişey yok ❤️😘
nilsmomy Bircandeniz bu yorumda ironi bence kadının ironi yaptigini anlamamış olamazsın yoksa dhdjfjdncmvvmv
Bircandeniz nilsmomy bu konuda çok hassasım böyle insanlar çok fazla ironi olarak düşünmedim bile aşırı sıkıldım bu boş oruç postlarından çünkü
Ftm124 DeustchBurcu ne alaka ya gerçek misiniz siz gebeyken oruç tutmayın diyen bir dinimiz varken sizin saçma sapan yorumunuz
DeustchBurcu Ftm124 yorumların tamamını okusana vallahi bişey kaybetmezsin bak, İRONİ YAPTIM! 1milyon kere de yazdım!
DeustchBurcu Ftm124 bunu anlamamak gerçekten saçma, gerizekalı olduğumu düşünsen çünkü profilime bi açar bakarsın. Tavsiye verme, okumak zorunda değilsin yorumlarımı
Sahnedekimadam Ftm124 Bunu ironi olarak değil de gerçekten savunan insanlar var , 3 yaşında kızına bacağın görünmesin Allah çarpar günah diyenler var , gücünüzü tepkinizi gayretinizi bu insanların karşısında durmak için harcayın arkadaşlar :)
MintPink DeustchBurcu güzel ironi 🤣 Lütfen arkadaşlar hamilelere farz değil 3-4 saatte bir ufak ufak beslenmeniz gerekir. İçinize sinmiyorsa fidyesini verirsiniz
Women_nur_ Emineyuksel_1 Ben hamile olduğumu öğrendiğim an oruçda dahil olmak üzere anında herseyi bırakırım. Sigara oruç cinsel ilişki ağır kaldırma temizlik yapma falan asla çocuğumu dusunmemezlik yapamam. Bütün odak noktam o olur kim ne derse desin umrumda da olmaz.
Emineyuksel_1 Çok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için dualarınız için çıkış yaptım hastaneden cuma günü tekrar gidicem allah kerim 🌸